Montpellier ligt in de Languedoc-Roussillon, in het uiterste zuiden van Frankrijk. In de buurt van Montpellier vind je talrijke badplaatsen als Sete, Cap d’Agde, Marseillan Plage, Serignan Plage, Valras Plage, Gruissan, Port Leucat en Portiragnes Plage.

Vlieg naar Montpellier

De Languedoc-Roussillon is een heerlijke bestemming voor jong en oud. De stranden aan de Languedoc-Roussillon lopen langzaam af en zijn veelal een stuk breder dan die aan de Côte d’Azur. Ideaal met kleine kinderen.

Bekende steden als Beziers, Narbonne, Perpignan en Carcassonne met haar Middeleeuws karakter zijn leuke uitstapjes als afwisseling van een dagje strand. Ook het antieke Pont du Gard in Nimes ligt op rij afstand.

Vlieg naar Montpellier

Vluchten naar Montpellier

Er wordt het gehele jaar door gevlogen op de luchthaven van Montpellier. Vanaf het vroege voorjaar neemt het aantal vluchten echter snel toe. Dat komt omdat dan ook de prijsvechters en low-budget maatschappijen vluchten naar deze stad in Zuid-Frankrijk aanbieden.

Met het vliegtuig ben je in ongeveer anderhalf uur in Montpellier en kom je lekker uitgerust op je bestemming aan. Geen files onderweg!

Goedkope vliegtickets naar Montpellier

Goedkope vliegtickets vanaf Rotterdam Airport vind je onder andere bij Transavia en Ryanair. Ook vanaf de Duitse en Belgische grensvliegvelden wordt op Montpellier gevlogen door low-budget maatschappijen. Vanuit Amsterdam gaat meerdere keren per dag een KLM vlucht richting Montpellier.

Het vliegveld van Montpellier ligt op ongeveer 6 kilometer van het centrum van Montpellier. De bekende Franse badplaatsen en stranden liggen op zo’n 30 to 60 minuten rijden.

Vliegen naar Montpellier – is er een alternatief?

Als je niet van vliegen houdt en het ook niet ziet zitten om een lange dag in de auto door te brengen dan is er een leuk alternatief om op je bestemming in Zuid-Frankrijk te komen: je kan namelijk ook met de trein naar Montpellier! Met de trein reis je op een hele ontspannen en veilige manier naar het zuiden. En minder belastend voor het milieu bovendien!

Vlieg naar Montpellier en boek een huurauto zonder creditcard en met verzekering, onbeperkte kilometers en geen eigen risico!

Reisblogs en inspiratie

Autohuur: tips en inspiratie ✨

 

Direct een auto huren zonder creditcard


Vlieg naar Montpellier
Transavia Montpellier – Eindhoven – Montpellier – vliegt Ryanair naar Montpellier – vlucht Montpellier Amsterdam

Auto huren Montpellier zonder creditcard particulier en zakelijk, powered by Autohuren.info