I-B-I-Z-A

12 januari 2022 - Fandango autohuur
Highlights

Ibiza ❤️ – bekend om het nachtleven, de hippie-markt en de vele strandjes!

Ibiza Illes Balears –
Ibiza Beaches –
Ibiza IBZ Airport –
Ibiza Zon –
Ibiza Auto huren –

Het Ibiza nachtleven is bekend, maar wat valt er nog meer te doen, waar moet je zijn, en hoe kom je er? En wat is de temperatuur in Ibiza in het voorjaar? Wij geven een beknopt overzicht.

Ibiza Illes Balears

Ibiza behoort, evenals Mallorca en Menorca, tot de Balearen en is immens populair bij Nederlandse, Duitse en Engelse toeristen. Je vindt er mooie stranden, beroemde discotheken, rustige baaitjes en schilderachtige dorpjes.

Ibiza Beaches

Het eiland oefent ongelofelijk veel aantrekkingskracht uit op trendy jongeren en hippe veertigers, vijftigers en zestigers die genieten van het uitbundige nachtleven en de relaxte stranden.

Ibiza IBZ airport

Er wordt vanuit Nederland en België dagelijks op Ibiza gevolgen. De luchthaven van Ibiza ligt op 8 km van het centrum van Ibiza Town (Eivissa). De vluchttijd is ongeveer 2 uur.

Ibiza Zon

Op Ibiza loopt het kwik in de zomer op tot 33 tot 36 graden. Het vroege voorjaar is wat koeler met temperaturen overdag van zo’n 23 graden. Genieten dus!

Ibiza Auto huren

Je boekt vooraf online een huurauto in Ibiza zodat deze bij aankomst voor je klaar staat. Het voordeel van autohuur op de luchthaven van Ibiza is dat je geen extra bus- of taxitransfer nodig hebt.

  • Activities 90% 90%
  • Food 75% 75%
  • Transportation 30% 30%
  • Sight Seeing 50% 50%

Hoewel Ibiza per ferry boot te bereiken is zullen de meeste mensen met het vliegtuig naar Ibiza reizen. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Ibiza reis je per taxi, bus of huurauto door naar je hotel of appartement.

Een huurauto is een ideaal vervoermiddel om het eiland te verkennen, strandjes te bezoeken, en te shoppen op de hippie-markt van Dalt Villa. Deze beroemde oude stad ligt op de heuvel van Eivissa (Ibiza stad) en is door muren omsloten. Je slentert er door kleine straatjes.

Auto huren Spanje Ibiza luchthaven

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op de luchthaven van Ibiza of in de buurt van je hotel. Je maakt je reservering in je eigen taal, en dat is wel zo makkelijk bij autohuur in een land waar je de taal wellicht minder machtig bent. Ook heb je zo de tijd om je reservering rustig in je eigen tempo te doen en definitief te maken.

Andere bestemmingen voor autoverhuur

Ook op andere populaire vakantiebestemmingen zijn auto’s te huur. Vul je bestemming in en zie de huurmogelijkheden. Tijdens het boekingsproces kies je welk type auto of busje je wilt huren en geef je aan of er nog andere wensen zijn. Bijvoorbeeld een tweede bestuurder.

Ibiza stranden

1. Aigua Blanques

Zandstrand omgeven door rotsen en kliffen. Ook favoriet bij de eilandbewoners zelf Map

2. Cala Bassa

Populair zandstrand met super helder water en veel voorzieningen. Map

3. Cala Xarraca

Voor de snorkelaars en duikers! . Map

4. Cala Jondal

Zowel voor families met kinderen als voor de party gang met gave beachclub. Map

Auto huren Kreta tips

Meer bestemmingen

Ook op deze en vele andere bestemmingen huur je een auto zonder creditcard:

Oostenrijk
Innsbruck
Italië
Venetië
Spanje
Ibiza

Hoe werkt all-inclusive auto huren in Ibiza zonder creditcard? Dat leggen we hier uit. Natuurlijk inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico.

Auto huren Ibiza zonder creditcard

Je boekt als volgt online een huurauto zonder creditcard: vul je bestemming in en kies in stap 2 van het reserveringsproces voor de optie ‘Geen Waarborg’ (filter). Je ziet direct de huurmogelijkheden in Ibiza en reserveert de huurauto naar keuze.

Waarom zou jij wel je creditcardgegevens achterlaten? All-inclusive auto huren in Ibiza zonder creditcard!

All-inclusive auto huren in Ibiza bij Fandango. De nummer één voor auto huren Ibiza zonder creditcard!

Boek nu een huurauto in Ibiza