Auto huren Kalamata verzekering

Fandango autohuur
Auto huren

Auto huren Kalamata verzekering

Autohuur in Kalamata is optimaal verzekerd. Je huurt all-inclusive en gaat daardoor zonder zorgen de weg op.

Bij de huurauto in Kalamata zijn de volgende verzekeringen inbegrepen: een extra hoge WA-dekking, een dekking voor glasschade, bandenschade, bodemschade, en dakschade, een schadeverzekering (CDW), en een diefstalverzekering (TP). Hieronder leggen we dat uit.

Heb je schade en kom je er ter plekke in Kalamata niet uit? Neem dan telefonisch contact op. Het noodnummer is +31 23 5 699 690 en kun je 24 uur per dag bereiken voor Nederlandstalige ondersteuning.

Een auto huren in Kalamata: eigen risico

Voordat we de verzekeringen die van toepassing zijn bij autohuur in Kalamata toelichten, eerst nog even dit: het afkopen van het eigen risico bij de lokale autoverhuurder in Kalamata is niet nodig.

Wordt er in Kalamata een extra eigen risicoverzekering aangeboden, of krijg je de vraag of mededeling om het eigen risico af te kopen? Niet nodig!

Mocht er schade aan de huurauto in Kalamata ontstaan, dan schiet je ter plaatse het eigen risicobedrag voor. Thuis kun je dit declareren en wordt het volledige bedrag aan je terugbetaald. Mits je aan de voorwaarden hebt voldaan natuurlijk. Dit scheelt jou in dat geval behoorlijk wat kosten! Meer informatie vind je hier.

Nederlandstalige support - Check ✅

%

Verzekerd & all-inclusive - Check ✅

Vakantielanden Griekenland - Spanje - Italië - Portugal - Bonaire - Check ✅

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Beoordeling gebaseerd op ruim 17.450 reviews - Check ✅

Auto huren Kalamata (extra) WA-dekking

De WA-verzekering dekt schade die aan derden wordt toegebracht, zowel materieel als fysiek. In sommige landen is de standaard WA-dekking niet voldoende (lees: aan de lage kant). Krijg je daar een ongeluk, en krijg je te maken met slepende juridische procedures, dan loop je een enorm financieel risico. Daarom wordt altijd een aanvullende WA-verzekering afgesloten bij autohuur in Kalamata. Die dekking is minimaal EUR 7,5 miljoen (bovenop de lokale (lagere) dekking).

De Engelse termen voor de (extra) WA-verzekeringen zijn ALI (Additional Liability Insurance) en LIS (Liability Insurance Supplement). Staan die op het lokale huurcontract: door de aanvullende WA-verzekering ben je al optimaal verzekerd en heb je deze aanvullingen niet nodig.

Auto huren Kalamata Schadeverzekering (CDW)

Schade aan de huurauto in Kalamata die door je eigen schuld is veroorzaakt, valt onder de CDW (Collision Damage Waiver) verzekering.

Heb je lakschade, een kras of een deuk, of rijd je tegen een paaltje of een (stilstaand) voertuig aan? De schadeverzekering (CDW) is standaard inclusief.

De Engelse termen voor aanvullende schadeverzekeringen zijn LDW (Loss Damage Waiver) en SCDW (Super Collision Damage Waiver). Staan die op het lokale huurcontract: die heb je echt niet nodig. Je bent immers al all-in verzekerd.

Auto huren Kalamata Glas-, Banden-, Bodem- (inclusief oliecarter en koppeling) en Dakschade

Een aantal schades valt doorgaans buiten alle verzekeringen, waaronder schade aan glas, banden, bodem, en aan het dak*.

Maar niet wanneer je een huurauto in Kalamata via ons huurt! Hier zijn zelfs de dekking van glas-, banden-, bodem- (inclusief oliecarter en koppeling) en dakschade inbegrepen! Dat is vrij uniek en onderdeel van de all-inclusive service.

Een deuk, een kapotte spiegel, een ingetikte ruit, een lekke band, schade aan de bodem, of aan het dak? Allemaal gedekt.

* Consumentenbond september 2021.

Auto huren Kalamata Diefstalverzekering (TP)

Ook de diefstalverzekering (TP) is inbegrepen in de all-inclusive autohuur in Kalamata. Dat geldt niet alleen voor diefstal van de huurauto zelf, maar ook diefstal (of een poging daartoe) van ingebouwde apparatuur, zoals een radio of een navigatiesysteem.

De Engelse termen voor de diefstal-verzekeringen zijn TP (Theft protection), STP (Super Theft Protection), Theft Waiver of TPC. Staan die op het lokale huurcontract: laat je huurcontract dan aanpassen. Het is namelijk niet nodig om te tekenen voor die extra verzekering(en). Ze zijn namelijk al voor jou geregeld!

Auto huren Kalamata verzekering | Auto huren Fandango

Auto huren Kalamata: PIA verzekering

Wat is een PAI verzekering en valt deze ook onder de WA-dekking? Een PAI (Personal Accident Insurance) is een ongevallen inzittendenverzekering waarmee een bedrag wordt uitgekeerd in geval van (blijvende) invaliditeit.

De inzittendenverzekering valt niet onder de WA-dekking. Veelal is een ongevallen inzittendenverzekering onderdeel van je eigen reisverzekering. Check voordat je op vakantie naar Kalamata gaat of dit ook bij jou zo is!

Auto huren Kalamata verzekering | Auto huren Fandango

Meer bestemmingen

Ook op deze en vele andere bestemmingen huur je een auto zonder creditcard:

Oostenrijk
Innsbruck
Italië
Venetië
Spanje
Ibiza

Autohuur vragen

1. Kan ik mijn huurauto met iDEAL betalen?

Ja, je kan je reservering met iDEAL betalen. Dat werkt als volgt: nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een mail met de factuur. Hierop zie je een samenvatting van jouw reservering staan. Vanuit daar klik je door naar iDEAL en rond je je betaling af.

2. Hoeveel kost het om een auto te huren?

De kosten van autohuur hangen af van de huurperiode (tijd van het jaar), het aantal dagen dat de auto gehuurd wordt, de vraag naar en beschikbaarheid van huurauto's op de locatie, en natuurlijk de huurauto categorie. Daarnaast kunnen extra verzekeringen een prijsverhogend effect hebben.

Auto huren Kalamata verzekering | Auto huren Fandango

Auto huren Fandango - 6 belangrijke voordelen voor de perfecte autohuur

1. Zonder creditcard 2. Boeken vanuit Nederland in je eigen taal 3. Vooraf alles geregeld 4. 24/7 Nederlandstalig noodnummer 5. Ongelimiteerde kilometers 6. Optimaal (all-inclusive) verzekerd

Avis autoverhuur Hertz autoverhuur Sixt autoverhuur Budget autoverhuur Enterprise autoverhuur ... en vele anderen!

Auto huren zonder creditcard, met verzekering, onbeperkte kilometers en geen eigen risico

Veilig en goedkoop een auto huren voor vakantie doe je bij Fandango. Geniet van het voordeel van het online huren van je huurauto en haal je huurauto snel op bij de balie. Je kan een auto huren voor een dag of voor de hele vakantie. Nooit meer wachten tot de waarborgsom op de creditcard wordt teruggestort, geen gedoe als je bij aankomst op het verhuurkantoor tóch je pincode niet meer weet.

Auto huren Kalamata verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Kalamata verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Kalamata verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Kalamata verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Kalamata verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Kalamata verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Kalamata verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Kalamata verzekering | Auto huren Fandango

Autohuur vragen

Hoe kan je een auto huren zonder creditcard?
Je boekt als volgt online een huurauto zonder creditcard: vul je bestemming in en kies in stap 2 van het reserveringsproces voor de optie ‘Geen Waarborg’ (filter).

Je ziet direct de huurmogelijkheden op jouw bestemming en reserveert de huurauto naar keuze.

Kan ik mijn huurauto met iDEAL betalen?
Ja, je kan je reservering met iDEAL betalen. Dat werkt als volgt: nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een mail met de factuur. Hierop zie je een samenvatting van jouw reservering staan. Vanuit daar klik je door naar iDEAL en rond je je betaling af.

Hoeveel kost het om een auto te huren?

De kosten van autohuur hangen af van de huurperiode (tijd van het jaar), het aantal dagen dat de auto gehuurd wordt, de vraag naar en beschikbaarheid van huurauto’s op de locatie, en natuurlijk de huurauto categorie. Daarnaast kunnen extra verzekeringen een prijsverhogend effect hebben.

Bij ons huur je all-in, en zie je de prijs inclusief alle verzekeringen. De vraag naar en beschikbaarheid van huurauto’s heb je ook deels zelf in de hand. Hoe eerder je huurt, hoe meer huurauto’s nog beschikbaar zullen zijn.

Is een huurauto verzekerd?
Ja, via ons huur je all-inclusive. Je gaat dus optimaal verzekerd de weg op en huurt met verzekering, onbeperkte kilometers en zonder eigen risico.

Hoe oud moet je zijn om een auto te kunnen huren?

Je kunt een auto huren vanaf het moment dat je 21 jaar oud bent. De minimum leeftijd is mede afhankelijk van de locatie, de verhuurder en de huurcategorie.

Vul je bestemming in en check in de volgende stap de ‘i’ om de huurvoorwaarden te zien. Je ziet direct de leeftijdseis en de huurmogelijkheden.

Wat heb je nodig om een auto te huren?
Zorg dat je de volgende informatie bij de hand hebt: je naam, adres en woonplaats, je geboortedatum, je vluchtnummer (indien van toepassing en als je die al weet), je iDeal gegevens, en tot slot je e-mailadres.

Bij ons heb je de mogelijkheid om een auto te huren zonder creditcard. Als je van die mogelijkheid gebruikt maakt dan heb je dus géén creditcard nodig. Doe je dat niet, houd er dan rekening mee dat een creditcard op veel bestemmingen verplicht is om de waarborg te voldoen. Zorg er in dat geval ook voor dat je de pincode weet!

Waar kun je het beste een auto huren?
Je kunt een auto huren op het vliegveld in Spanje of in de buurt van je hotel of appartement. Het voordeel van autohuur op het vliegveld is dat je geen aparte bus of taxi transfer naar je hotel of appartement hoeft te boeken.

Hoe huur je een auto?

Een auto huren is eenvoudig en snel online geregeld. Vul je ophaallocatie in en zie direct de verhuuradressen en huurmogelijkheden.

Auto huren Griekenland: Athene Kreta Santorini Kos Lefkas Mykonos Zakynthos Heraklion Chania en vele andere bestemmingen.

Wat is Online Check-in service?
Met de Online Check-in service kan je thuis al het huurcontract in orde maken. Ter plaatse hoeft er alleen nog een handtekening te worden gezet. Omdat jij zonder creditcard huurt, hoef je namelijk ook geen waarborg met de creditcard te voldoen! Met deze service is er nóg korter contact met een medewerker op het verhuurkantoor. Zeker in deze tijd is dat fijn!
Is de autoverhuurder betrouwbaar?
Er zijn veel autoverhuurbedrijven die huurauto’s aanbieden. Wij houden een overzicht bij van een aantal internationale autoverhuurders en bemiddelaars (die huurauto’s aanbieden van internationale én lokale autoverhuurders), met hun beoordeling en het aantal reviews waarop de beoordeling gebaseerd is.

Bij ons huur je all-inclusive, met alle verzekeringen en zonder eigen risico. Je huurt met onbeperkt aantal kilometers en je hebt ter plaatse géén creditcard nodig om de waarborgsom te voldoen.

Is auto huur betrouwbaar?
Er zijn veel autoverhuurbedrijven die huurauto’s aanbieden. Wij houden een overzicht bij van een aantal internationale autoverhuurders en bemiddelaars (die huurauto’s aanbieden van internationale én lokale autoverhuurders), met hun beoordeling en het aantal reviews waarop de beoordeling gebaseerd is.

Bij ons huur je all-inclusive, met alle verzekeringen en zonder eigen risico. Je huurt met onbeperkt aantal kilometers en je hebt ter plaatse géén creditcard nodig om de waarborgsom te voldoen.

Direct een auto huren zonder creditcard

Auto huren Kalamata

Goedkoop auto huren Kalamata – Auto huren Kalamata vliegveld – Auto huren KretaAuto huren Athene zonder creditcardAuto huren Preveza zonder creditcard

Auto huren Kalamata particulier en zakelijk, powered by Autohuren.info

 

Auto huren Kalamata vakantie

Staat bij aankomst voor je klaar
– Geen creditcard nodig
– Geen gedoe met je pincode
– Niet wachten tot de waarborgsom wordt teruggeboekt

Auto huren Kalamata all-inclusive

Alles inclusief
– Terugbetaling eigen risico
– Ongelimiteerde kilometers
– Geen boekingskosten
– 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Auto huren Kalamata premium

Upgrades en meer …
– Flexservice
– Premium pakket
– Express service
– Standaard 14 dagen “in optie”

Auto huren Kalamata verzekering

Optimaal verzekerd
– Terugbetaling eigen risico
– Dekking glas-banden-bodem-dakschades
– Schadeverzekering (CDW)
– Diefstalverzekering (TP)
– Extra WA dekking