Auto huren Genua verzekering

Fandango autohuur
Auto huren

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto in Genua?

Autohuur in Genua is optimaal verzekerd. Je huurt all-inclusive en gaat daardoor zonder zorgen de weg op.

Bij de huurauto in Genua zijn de volgende verzekeringen inbegrepen: een extra hoge WA-dekking, een dekking voor glasschade, bandenschade, bodemschade, en dakschade, een schadeverzekering (CDW), en een diefstalverzekering (TP). Hieronder leggen we dat uit.

Heb je schade en kom je er ter plekke in Genua niet uit? Neem dan telefonisch contact op. Het noodnummer is +31 23 5 699 690 en kun je 24 uur per dag bereiken voor Nederlandstalige ondersteuning.

Kan ik een auto huren in Genua zonder eigen risico?

Voordat we de verzekeringen die van toepassing zijn bij autohuur in Genua toelichten, eerst nog even dit: het afkopen van het eigen risico bij de lokale autoverhuurder in Genua is niet nodig.

Wordt er in Genua een extra eigen risicoverzekering aangeboden, of krijg je de vraag of mededeling om het eigen risico af te kopen? Niet nodig!

Mocht er schade aan de huurauto in Genua ontstaan, dan schiet je ter plaatse het eigen risicobedrag voor. Thuis kun je dit declareren en wordt het volledige bedrag aan je terugbetaald. Mits je aan de voorwaarden hebt voldaan natuurlijk. Dit scheelt jou in dat geval behoorlijk wat kosten! Meer informatie lees je hier.

Nederlandstalige support - Check ✅

%

Verzekerd & all-inclusive - Check ✅

Vakantielanden Griekenland - Spanje - Italië - Portugal - Bonaire - Check ✅

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Beoordeling gebaseerd op ruim 17.450 reviews - Check ✅

Auto huren Genua (extra) WA-dekking

De WA-verzekering dekt schade die aan derden wordt toegebracht, zowel materieel als fysiek. In sommige landen is de standaard WA-dekking niet voldoende (lees: aan de lage kant). Krijg je daar een ongeluk, en krijg je te maken met slepende juridische procedures, dan loop je een enorm financieel risico. Daarom wordt altijd een aanvullende WA-verzekering afgesloten bij autohuur in Genua. Die dekking is minimaal EUR 7,5 miljoen (bovenop de lokale (lagere) dekking).

De Engelse termen voor de (extra) WA-verzekeringen zijn ALI (Additional Liability Insurance) en LIS (Liability Insurance Supplement). Staan die op het lokale huurcontract: door de aanvullende WA-verzekering ben je al optimaal verzekerd en heb je deze aanvullingen niet nodig.

Auto huren Genua Schadeverzekering (CDW)

Schade aan de huurauto in Genua die door je eigen schuld is veroorzaakt, valt onder de CDW (Collision Damage Waiver) verzekering.

Heb je lakschade, een kras of een deuk, of rijd je tegen een paaltje of een (stilstaand) voertuig aan? De schadeverzekering (CDW) is standaard inclusief.

De Engelse termen voor aanvullende schadeverzekeringen zijn LDW (Loss Damage Waiver) en SCDW (Super Collision Damage Waiver). Staan die op het lokale huurcontract: die heb je echt niet nodig. Je bent immers al all-in verzekerd.

Auto huren Genua Glas-, Banden-, Bodem- (inclusief oliecarter en koppeling) en Dakschade

Een aantal schades valt doorgaans buiten alle verzekeringen, waaronder schade aan glas, banden, bodem, en aan het dak*.

Maar niet wanneer je een huurauto in Genua via ons huurt! Hier zijn zelfs de dekking van glas-, banden-, bodem- (inclusief oliecarter en koppeling) en dakschade inbegrepen! Dat is vrij uniek en onderdeel van de all-inclusive service.

Een deuk, een kapotte spiegel, een ingetikte ruit, een lekke band, schade aan de bodem, of aan het dak? Allemaal gedekt.

* Consumentenbond september 2021.

Auto huren Genua Diefstalverzekering (TP)

Ook de diefstalverzekering (TP) is inbegrepen in de all-inclusive autohuur in Genua. Dat geldt niet alleen voor diefstal van de huurauto zelf, maar ook diefstal (of een poging daartoe) van ingebouwde apparatuur, zoals een radio of een navigatiesysteem.

De Engelse termen voor de diefstal-verzekeringen zijn TP (Theft protection), STP (Super Theft Protection), Theft Waiver of TPC. Staan die op het lokale huurcontract: laat je huurcontract dan aanpassen. Het is namelijk niet nodig om te tekenen voor die extra verzekering(en). Ze zijn namelijk al voor jou geregeld!

Auto huren Genua verzekering | Auto huren Fandango

Auto huren Genua: PIA verzekering

Wat is een PAI verzekering en valt deze ook onder de WA-dekking? Een PAI (Personal Accident Insurance) is een ongevallen inzittendenverzekering waarmee een bedrag wordt uitgekeerd in geval van (blijvende) invaliditeit.

De inzittendenverzekering valt niet onder de WA-dekking. Veelal is een ongevallen inzittendenverzekering onderdeel van je eigen reisverzekering. Check voordat je op vakantie naar Genua gaat of dit ook bij jou zo is!

Auto huren Genua verzekering | Auto huren Fandango

Meer bestemmingen

Ook op deze en vele andere bestemmingen huur je een auto zonder creditcard:

Oostenrijk
Innsbruck
Italië
Venetië
Spanje
Ibiza

Autohuur vragen

1. Kan ik mijn huurauto met iDEAL betalen?

Ja, je kan je reservering met iDEAL betalen. Dat werkt als volgt: nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een mail met de factuur. Hierop zie je een samenvatting van jouw reservering staan. Vanuit daar klik je door naar iDEAL en rond je je betaling af.

2. Hoeveel kost het om een auto te huren?

De kosten van autohuur hangen af van de huurperiode (tijd van het jaar), het aantal dagen dat de auto gehuurd wordt, de vraag naar en beschikbaarheid van huurauto's op de locatie, en natuurlijk de huurauto categorie. Daarnaast kunnen extra verzekeringen een prijsverhogend effect hebben.

Auto huren Genua verzekering | Auto huren Fandango

Auto huren Fandango - 6 belangrijke voordelen voor de perfecte autohuur

1. Zonder creditcard 2. Boeken vanuit Nederland in je eigen taal 3. Vooraf alles geregeld 4. 24/7 Nederlandstalig noodnummer 5. Ongelimiteerde kilometers 6. Optimaal (all-inclusive) verzekerd

Avis autoverhuur Hertz autoverhuur Sixt autoverhuur Budget autoverhuur Enterprise autoverhuur ... en vele anderen!

Auto huren zonder creditcard, met verzekering, onbeperkte kilometers en geen eigen risico

Veilig en goedkoop een auto huren voor vakantie doe je bij Fandango. Geniet van het voordeel van het online huren van je huurauto en haal je huurauto snel op bij de balie. Je kan een auto huren voor een dag of voor de hele vakantie. Nooit meer wachten tot de waarborgsom op de creditcard wordt teruggestort, geen gedoe als je bij aankomst op het verhuurkantoor tóch je pincode niet meer weet.

Auto huren Genua verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Genua verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Genua verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Genua verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Genua verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Genua verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Genua verzekering | Auto huren Fandango
Auto huren Genua verzekering | Auto huren Fandango

Autohuur vragen

Welke verzekering voor een huurauto in het buitenland?

Zorg dat de volgende verzekeringen zijn afgesloten bij autohuur in het buitenland: een extra hoge WA-dekking, een dekking voor glasschade, bandenschade, bodemschade, en dakschade, een schadeverzekering (CDW), en een diefstalverzekering (TP). Bij ons huur je all-inclusive en zijn deze verzekeringen inbegrepen in de huurprijs.

Wat is een WA-verzekering?
De WA-verzekering dekt schade die aan derden wordt toegebracht, zowel materieel als fysiek.

Let op: in sommige landen is de standaard WA-dekking niet voldoende (lees: aan de lage kant). Krijg je daar een ongeluk, en krijg je te maken met slepende juridische procedures, dan loop je een enorm financieel risico. Zorg daarom altijd voor een aanvullende WA-verzekering bij autohuur in het buitenland.

Is een WA-verzekering voldoende bij auto huur in het buitenland?
In sommige landen is de standaard WA-dekking niet voldoende (lees: aan de lage kant). Krijg je daar een ongeluk, en krijg je te maken met slepende juridische procedures, dan loop je een enorm financieel risico. Zorg daarom altijd voor een aanvullende WA-verzekering bij autohuur in het buitenland.
Wat betekent Additional Liability Insurance of ALI?
De Engelse termen voor de (extra) WA-verzekeringen zijn ALI (Additional Liability Insurance) en LIS (Liability Insurance Supplement). Bij ons huur je all-inclusive, inclusief een aanvullende WA-verzekering. Staat er ALI op het lokale huurcontract: door de aanvullende WA-verzekering ben je al optimaal verzekerd en heb je deze aanvulling niet nodig.
Wat betekent Liability Insurance Supplement of LIS?
De Engelse termen voor de (extra) WA-verzekeringen zijn ALI (Additional Liability Insurance) en LIS (Liability Insurance Supplement). Bij ons huur je all-inclusive, inclusief een aanvullende WA-verzekering. Staat er LIS op het lokale huurcontract: door de aanvullende WA-verzekering ben je al optimaal verzekerd en heb je deze aanvulling niet nodig.
Is glasschade verzekerd bij autohuur in het buitenland?
Ja, bij ons huur je all-inclusive en is glasschade aan de huurauto verzekerd en bij de huurprijs inbegrepen. Je hoeft dus geen aparte glasschadeverzekering af te sluiten.
Is bandenschade verzekerd bij autohuur in het buitenland?
Ja, bij ons huur je all-inclusive en is bandenschade aan de huurauto in het buitenland verzekerd en bij de huurprijs inbegrepen. Je hoeft dus geen aparte bandenverzekering af te sluiten.
Is bodemschade aan de auto verzekerd bij autohuur in het buitenland?
Ja, bij ons huur je all-inclusive en is bodemschade aan de huurauto in het buitenland verzekerd en bij de huurprijs inbegrepen. Je hoeft dus geen aparte verzekering af te sluiten.
Is dakschade verzekerd bij autohuur in het buitenland?
Ja, bij ons huur je all-inclusive en is dakschade aan de huurauto in het buitenland verzekerd en bij de huurprijs inbegrepen. Je hoeft dus geen aparte verzekering af te sluiten.
Is schade aan de huurauto in het buitenland verzekerd?
Ja, de schadeverzekering (CDW) is standaard inclusief. Schade aan de huurauto in het buitenland die door je eigen schuld is veroorzaakt, valt onder de CDW (Collision Damage Waiver) verzekering.

Heb je lakschade, een kras of een deuk, of rijd je tegen een paaltje of een (stilstaand) voertuig aan? Verzekerd!

Heb ik een Loss Damage Waiver of LDW verzekering nodig bij autohuur in het buitenland?
LDW (Loss Damage Waiver) en SCDW (Super Collision Damage Waiver) zijn Engelse termen voor de schadeverzekering. Staat LDW op het lokale huurcontract: die heb je echt niet nodig. Je bent immers al all-in verzekerd.
Heb ik een Super Collision Damage Waiver of SCDW verzekering nodig bij autohuur in het buitenland?
LDW (Loss Damage Waiver) en SCDW (Super Collision Damage Waiver) zijn Engelse termen voor de schadeverzekering. Staat SCDW op het lokale huurcontract: die heb je echt niet nodig. Je bent immers al all-in verzekerd.
Heb ik een diefstalverzekering nodig bij autohuur in het buitenland?
Nee, ook de diefstalverzekering (TP) is inbegrepen in de all-inclusive autohuur in het buitenland. Dat geldt niet alleen voor diefstal van de huurauto zelf, maar ook diefstal (of een poging daartoe) van ingebouwde apparatuur, zoals een radio of een navigatiesysteem.

Direct een auto huren zonder creditcard

Auto huren Genua verzekering

Goedkoop auto huren Genua – Auto huren Genua vliegveld – Auto huren RomeAuto huren Catania zonder creditcardAuto huren Bergamo zonder creditcard

Auto huren Genua particulier en zakelijk, powered by Autohuren.info

 

Auto huren Genua vakantie

Staat bij aankomst voor je klaar
– Geen creditcard nodig
– Geen gedoe met je pincode
– Niet wachten tot de waarborgsom wordt teruggeboekt

Auto huren Genua all-inclusive

Alles inclusief
– Terugbetaling eigen risico
– Ongelimiteerde kilometers
– Geen boekingskosten
– 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Auto huren Genua premium

Upgrades en meer …
– Flexservice
– Premium pakket
– Express service
– Standaard 14 dagen “in optie”

Auto huren Genua verzekering

Optimaal verzekerd
– Terugbetaling eigen risico
– Dekking glas-banden-bodem-dakschades
– Schadeverzekering (CDW)
– Diefstalverzekering (TP)
– Extra WA dekking