Een auto huren in Amsterdam

19 januari 2022 - Fandango autohuur
Highlights

Ga je op vakantie en wil je niet met je eigen auto, of heb je er geen? Dan is autohuur in Nederland een uitkomst.

Inclusief verzekeringen –
Onbeperkte kilometers –
Zonder eigen risico –
Online reserveren –

Auto huren Amsterdam: een auto huur je natuurlijk niet alleen als je op vakantie in het buitenland bent. Ook in Nederland zijn volop huurauto’s verkrijgbaar. Niet alleen in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn auto’s te huur. Ook buiten de Randstad en in kleinere steden kan je een auto huren voor een dag of langer. Er is altijd wel een huurmogelijkheid bij jou in de buurt!

Auto huren Amsterdam

Een auto huren in Amsterdam kan voor een dag of enkele dagen, of langer. Via Fandango huur je veelal een auto zonder creditcard, maar voor autohuur in Amsterdam en andere plaatsten in Nederland is huren zonder creditcard op dit moment nog niet mogelijk. Je huurt altijd wél inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico. Je doet je reservering vooraf online in je eigen tempo en hebt zo de tijd om je reservering in all rust definitief te maken.

Auto huren Amsterdam Schiphol

Ook op de luchthaven van Amsterdam (Schiphol) staan huurauto’s klaar. Als je wel eens hebt gevlogen dan herken je natuurlijk de ‘Rental Cars’ borden bij de uitgang die je naar Hertz, Budget, Avis en andere autoverhuurders leiden. Bij de autoverhuurbalie krijg je de autosleutels mee waarna je snel naar je volgende bestemming rijdt.

  • Inclusief verzekeringen 100% 100%
  • Onbeperkt aantal kilometers 100% 100%
  • Geen eigen risico 0% 0%
  • 100% Betrouwbaar 100% 100%

Een auto huren in Amsterdam voor je vakantie

Ga je op vakantie en wil je niet met je eigen auto, of heb je er geen? Dan is autohuur in Nederland een uitkomst. Vaak huur je een nieuwer model waarmee je veilig naar je bestemming in Nederland of het buitenland rijdt. In het geval dat je naar het buitenland gaat is het verstanding om na te vragen of je huurauto over de juiste vignetten beschikt. Ga je met je huurauto naar wintersport? Reserveer dan ook sneeuwkettingen!

Ook op andere locaties zijn auto’s te huur. Vul je ophaallocatie in en zie de huurmogelijkheden. Tijdens het boekingsproces kies je welk type auto of busje je wilt huren en geef je aan of er nog andere wensen zijn. Bijvoorbeeld een tweede bestuurder.

Autoverhuur in Amsterdam – wat heb je nodig?

Je kan een auto huren in Amsterdam of op een andere lokatie. In de FAQ op de homepage lees je welke gegevens en documenten je nodig hebt om een auto te huren.

Amsterdam autohuur locaties

1. Schiphol

Op de luchthaven van Amsterdam. Map

2. Europeboulevard, Amsterdam

Nabij de Zuid-As, in het business district van Amsterdam. Map

3. Overtoom, Amsterdam

Amsterdam centrum, nabij het Vondelpark. Map

3. Hoogoorddreef, Amsterdam

Amsterdam Zuid-Oost, nabij de het Ajax stadium en Amsterdam Arena. Map

Auto huren Kreta tips

Meer bestemmingen

Ook op deze en vele andere bestemmingen huur je een auto zonder creditcard:

Oostenrijk
Innsbruck
Italië
Venetië
Spanje
Ibiza

Zorgeloos een auto huren in Amsterdam

Er zijn geen verborgen kosten en er is geen gedoe ter plaatse. Je rijdt wél zorgeloos rond met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je kan dag en nacht contact opnemen en alles in het Nederlands regelen, mocht dat nodig zijn. En voor noodgevallen is er 24 uur per dag Nederlandstalige hulp bereikbaar op telefoonnummer +31 23 5699 690.

Boek nu een huurauto in Amsterdam