Auto huren Amsterdam zonder eigen risico

Een auto huren in Amsterdam zonder eigen risico kan online via Fandango. Je huurt all-inclusive met verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers.

Via Fandango heb je veelal de mogelijkheid om een auto te huren zonder creditcard. Voor autohuur in Amsterdam en andere plaatsten in Nederland is autohuur zonder creditcard op dit moment helaas nog niet mogelijk. Je huurt echter wél zonder eigen risico!

Direct een auto huren zonder eigen risico


Een auto huren in Amsterdam zonder eigen risico

Je boekt als volgt online een huurauto in Amsterdam zonder eigen risico: vul je bestemming in en bepaal in stap 2 van het reserveringsproces het type huurauto en de overige opties.

Je ziet direct de huurmogelijkheden in Amsterdam zonder eigen risico en reserveert de huurauto naar keuze.

Waarom zou jij wel eigen risico willen lopen? Auto huren Amsterdam zonder eigen risico!

Gratis Flexservice

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren.

Op dit moment kunnen wij de Flexservice gratis aanbieden bij elke reservering tot en met 31 maart 2022. Reserveer dus vandaag nog en blijft flexibel tot het laatste moment.


All-inclusive auto huren Amsterdam zonder eigen risico

Ook bij autohuur zonder eigen risico ga je optimaal verzekerd de weg op en huur je all-inclusive, met verzekering, onbeperkte kilometers en dus zonder eigen risico.

Er zijn geen verborgen kosten en er is geen gedoe ter plaatse. Je rijdt wél zorgeloos rond met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je kan dag en nacht contact opnemen en alles in het Nederlands regelen, mocht dat nodig zijn. En voor noodgevallen is er 24 uur per dag Nederlandstalige hulp bereikbaar op telefoonnummer +31 23 5699 690.

Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Geen eigen risico, wat betekent dat?

Normaal gesproken draag je bij het huren van een auto eigen risico. In het geval van diefstal of schade betaal jij dit eigen risico, terwijl de afgesloten verzekering de extra kosten die bovenop het eigen risico komen vergoedt. Via Fandango huur je zonder eigen risico en worden in geval van diefstal of schade de volledige kosten door de verzekering vergoedt.

Je leest hierover meer in de huurvoorwaarden die je in stap 2 van het reserveringsproces kunt inzien.

Auto huren Amsterdam zonder eigen risico

Zonder eigen risico een auto huren in Amsterdam

Een auto huren in Amsterdam zonder eigen risico is aantrekkelijk omdat je in geval van diefstal of schade geen kosten kwijt bent. De kosten worden volledig vergoedt door de verzekering. Op deze manier kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Je leest hierover meer in de huurvoorwaarden die je in stap 2 van het reserveringsproces kunt inzien.

Auto huren Amsterdam zonder eigen risico: alles vooraf al geregeld!

Met de Online Check-in service kan je thuis al het huurcontract in orde maken. Ter plaatse bij het verhuurkantoor in Amsterdam hoeft er alleen nog een handtekening te worden gezet.

Met deze service is er nóg korter contact met een medewerker op het verhuurkantoor. Helemaal in deze tijd is dat fijn!

Auto huren Amsterdam zonder eigen risico: voor auto huren Amsterdam zonder eigen risico ga je naar Fandango!

Reisblogs en inspiratie

Autohuur: tips en inspiratie ✨

 

[sp_wpcarousel id="7212"]

Autohuur vragen

Hoe kan je een auto huren zonder creditcard?
Je boekt als volgt online een huurauto zonder creditcard: vul je bestemming in en kies in stap 2 van het reserveringsproces voor de optie ‘Geen Waarborg’ (filter).

Je ziet direct de huurmogelijkheden op jouw bestemming en reserveert de huurauto naar keuze.

Kan ik mijn huurauto met iDEAL betalen?
Ja, je kan je reservering met iDEAL betalen. Dat werkt als volgt: nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een mail met de factuur. Hierop zie je een samenvatting van jouw reservering staan. Vanuit daar klik je door naar iDEAL en rond je je betaling af.

Hoeveel kost het om een auto te huren?

De kosten van autohuur hangen af van de huurperiode (tijd van het jaar), het aantal dagen dat de auto gehuurd wordt, de vraag naar en beschikbaarheid van huurauto's op de locatie, en natuurlijk de huurauto categorie. Daarnaast kunnen extra verzekeringen een prijsverhogend effect hebben.

Bij ons huur je all-in, en zie je de prijs inclusief alle verzekeringen. De vraag naar en beschikbaarheid van huurauto's heb je ook deels zelf in de hand. Hoe eerder je huurt, hoe meer huurauto's nog beschikbaar zullen zijn.

Is een huurauto verzekerd?
Ja, via ons huur je all-inclusive. Je gaat dus optimaal verzekerd de weg op en huurt met verzekering, onbeperkte kilometers en zonder eigen risico.

Leeftijd: hoe oud moet je zijn om een auto te mogen huren?

Je kunt een auto huren vanaf het moment dat je 21 jaar oud bent. De minimum leeftijd is mede afhankelijk van de locatie, de verhuurder en de huurcategorie.

Vul je bestemming in en check in de volgende stap de ‘i’ om de huurvoorwaarden te zien. Je ziet direct de leeftijdseis en de huurmogelijkheden.

Wat heb je nodig om een auto te huren?
Zorg dat je de volgende informatie bij de hand hebt: je naam, adres en woonplaats, je geboortedatum, je vluchtnummer (indien van toepassing en als je die al weet), je iDeal gegevens, en tot slot je e-mailadres.

Bij ons heb je de mogelijkheid om een auto te huren zonder creditcard. Als je van die mogelijkheid gebruikt maakt dan heb je dus géén creditcard nodig. Doe je dat niet, houd er dan rekening mee dat een creditcard op veel bestemmingen verplicht is om de waarborg te voldoen. Zorg er in dat geval ook voor dat je de pincode weet!

Waar kun je het beste een auto huren?
Je kunt een auto huren op het vliegveld of in de buurt van je hotel of appartement. Het voordeel van autohuur op het vliegveld is dat je geen aparte bus of taxi transfer naar je hotel of appartement hoeft te boeken.

Hoe huur je een auto in Portugal?

Een auto huren in Portugal is eenvoudig en snel online geregeld. Vul als ophaallocatie "Portugal" in en zie direct de verhuuradressen en huurmogelijkheden.

Auto huren Portugal: Faro Albufeira Lagos Setúbal Cascais Coimbra Lissabon Porto en vele andere bestemmingen.

Wat is Online Check-in service?
Met de Online Check-in service kan je thuis al het huurcontract in orde maken. Ter plaatse hoeft er alleen nog een handtekening te worden gezet. Omdat jij zonder creditcard huurt, hoef je namelijk ook geen waarborg met de creditcard te voldoen! Met deze service is er nóg korter contact met een medewerker op het verhuurkantoor. Zeker in deze tijd is dat fijn!
Is de autoverhuurder betrouwbaar?
Er zijn veel autoverhuurbedrijven die huurauto’s aanbieden. Wij houden een overzicht bij van een aantal internationale autoverhuurders en bemiddelaars (die huurauto’s aanbieden van internationale én lokale autoverhuurders), met hun beoordeling en het aantal reviews waarop de beoordeling gebaseerd is.

Bij ons huur je all-inclusive, met alle verzekeringen en zonder eigen risico. Je huurt met onbeperkt aantal kilometers en je hebt ter plaatse géén creditcard nodig om de waarborgsom te voldoen.

Is auto huur betrouwbaar?
Er zijn veel autoverhuurbedrijven die huurauto’s aanbieden. Wij houden een overzicht bij van een aantal internationale autoverhuurders en bemiddelaars (die huurauto’s aanbieden van internationale én lokale autoverhuurders), met hun beoordeling en het aantal reviews waarop de beoordeling gebaseerd is.

Bij ons huur je all-inclusive, met alle verzekeringen en zonder eigen risico. Je huurt met onbeperkt aantal kilometers en je hebt ter plaatse géén creditcard nodig om de waarborgsom te voldoen.

Auto huren Amsterdam zonder eigen risico

Anwb auto huren Amsterdam zonder eigen risico – Auto huren Amsterdam Schiphol zonder eigen risico – Auto huren Sevilla zonder creditcard – Auto huren België zonder creditcard

Auto huren Amsterdam zonder eigen risico particulier en zakelijk, powered by Autohuren.info